stemningsbilde

Melgaard Hestesenter drives av Fortuna Rideklubb og ble åpnet i 2006. Her finner du vedtekter for Fortuna rideklubb.

Stallen har plass til 25 hester. Vi driver både rideskole og privatoppstalling.

Melgaard hestesenter tilbyr rideundervisning for barn og voksne i alle aldere. Undervisningen hos oss blir gitt av vår erfarne ridelærer! Vi kan tilby knøttekurs fra 3 år, vanlige ridekurs, voksenkurs, samt egne mounted games-, sprang- og dressurkurs. Hos oss deler vi inn kursene etter elevenes rideferdigheter, dette for å kunne tilby best mulig undervisning. For mer informasjon om rideskolens tilbud, sjekk hjemmesiden til rideskolen.

Vi tilbyr også privat oppstalling. Hos oss er organisert trening for private oppstallører hver uke, med gode instruktører i både sprang og dressur. For mer informasjon om oppstalling, sjekk hjemmesiden for oppstalling. Ansvarlige grenledere finner du nederst på denne siden.

Se også informasjonshefte for alle nye medlemmer i Fortuna rideklubb.

Les gjerne mer om mounted games, sprang, dressur og andre grener på sidene til Norges rytterforbund

All ferdsel på Melgaard hestesenter sine områder skjer på eget ansvar.

Følg oss her:

Fortuna rideklubb (offisiell side)

Fortuna rideklubbMelgaard rideskoleMelgaard hestesenter stallside (sider opprettet etter behov)

Kontakt: styret@melgaardhestesenter.no for spørmål om oppstalling, rideskole og andre saker.

Sportskomité:

Sportslig leder/tekn: Sylvia

Grenleder Dressur: Kristine M

Grenleder FH: Sylvia

Grenleder Sprang: Randi

Grenleder Kjøring og øvrige: Sonja

Ridelærer: Helene BT inntil ny er ansatt – da trer den inn i stedet.

Kiosk-ansvarlig: Utnevnes av Sportskomité

Hallkoordinator:

Sportskomite

Baneansvarlig:

Sportskomite

Ansvarlig for organisering av dugnader og vedlikehold:

Ansvarlig: Sportskomite

Rideklubben organiserer dugnader i forbindelse med stevner, sommer- og juleavslutninger, men også i forbindelse med faste dugnader om våren og høsten. Det ønskes hjelp til alt fra å bake kaker, stå i kiosken, bidra som hjelpere på stevner, vasking etc. Det organiseres også dugnader når det er behov for ekstra tiltak. Det kan være å ruste opp ridebanen, fylle igjen hull på parkeringsplassen, male etc. Rideklubben forventer at alle medlemmer deltar.

Ansvarlig for rideskolen/skolehester:

Randi Hatteland og Tonje Gabrielsen

Ansattes kontaktpersoner:

Sylvia Riddarsporre og Tonje Gabrielsen.

Styret i Fortuna rideklubb

Michael Mørneby