Fortuna Rideklubb

Fortuna Rideklubb driver Melgaard hestesenter. Hestesenteret ble åpnet i 2006.
Stallen har plass til 25 hester. Vi har både rideskole og privatoppstalling. Se egen side for priser.

Fortuna rideklubb

Melgaard rideskole

Melgaard hestesenter stallside

Kontakt: styret@melgaardhestesenter.no for spørmål om oppstalling, rideskole og andre saker.

Koronaviruset: Retningslinjer for besøkende

Pandemien er en ekstraordinær hendelse, der befolkningen av helsemessige årsaker er oppfordret til å avstå fra eller redusere fysisk kontakt.

• Besøkere som er pålagt restriksjoner fra lege, FHI, kommune etc skal IKKE besøke anlegget eller klubblokalene. Har du egen hest og er underlagt slik restriksjon/karantene må du skaffe ‘vikar’.
  • Har du forkjølelsessymptomer (også lette) skal du også holde deg hjemme hvis ikke negativt prøvesvar foreligger.
  • Vær nøye med håndhygienen. Bruk gjerne også hånddesinfeksjon. Det finnes både håndsåpe og håndsprit på toaletter. NB – rene hender før du tar på kraner og håndtak og felles utstyr.
  • Berør ansiktet minst mulig, host i armkroken og puss nesen med papirlommetørkle og vask hendene med såpe grundig etterpå.
  • Dropp håndhilsen og nær kontakt med andre. Stå ikke tett på ‘tribunen’.

Gjeldende for Fortuna Rideklubb – Melgaard Hestesenter fra  mars 2020

Rideskolen!

Rideskolevirksomheten har fått tillatelse fra Enebakk Kommune til å starte opp under følgende betingelser:

• Rideskoletimer gjennomføres med maks 6 elever på gruppa (vanlig gruppeinndeling hvis du ikke har fått beskjed om annet).
  • Hvis den som skal ri eller foresatt viser symptomer på luftveisinfeksjon kan dere ikke møte til time! (se nasjonale retningslinjer). Personer med slike symptom vil bli avvist ved fremmøte.
  • Vær nøye med håndvask før du kommer og hold til enhver tid minst 1m avstand.
  • Hestesenteret er fortsatt stengt for besøkende og alle andre enn de som er nevnt under eller har egen hest. Videre er Privatdelen av stallen, Klubbhusdelen og toalettene stengt for rideskoleelever/foresatte også under rideskoletimene! Dvs gå på do før du kommer!
  • Alle som skal ri må ha på seg godkjent hjelm, fottøy med hel, (ride)hansker og godkjent vest ved sprang (valgfritt ellers). Vi låner ikke ut hjelmer eller vester. Dette skal tas på hjemme eller i bilen slik at rytter møter ferdig påkledd – dvs ingen omkledning på hestesenteret og hansker og hjelm skal bæres under hele oppholdet.
  • Foresatt som skal hjelpe rytter skal også bære hansker (egne) til enhver tid.
  • Møt opp til timen til vanlig tid (15min før). Oppmøteplass er nå ved ‘sitteplassen’ utenfor hovedinngang til stall midt på bygget. Gå ikke inn – du vil bli hentet og hest utdelt!
  • Elev kan kun ha med 1 foresatt.
  • Hvis ikke eleven selv kan justere stigbøyler og sitte opp, kan den foresatte hjelpe med det. NB! Må bruke hansker.
  • Etter man er ferdig med justeringer er det 3 valg for foresatt:
    1. Må leie hesten på timen hvis rytter ikke behersker hesten selv.
    2. Bli igjen inne på ridebanen på anvist plass av ridelærer.
    3. Reise hjem og komme tilbake for henting.
  • Utstyr/hest etc skal ikke berøres uten hansker.
  • Elevene skal reise hjem umiddelbart etter at timen er slutt og hesten satt tilbake på boks.

PS! Vi jobber med en løsning for at elever skal få tilbud om å ta igjen Corona-tapte timer.

Har du spørsmål kan de sendes til styret@melgaardhestesenter.no

Her er lenke til infoskriv for rideskoleoppstart>>

Ordinært årsmøte 2020 ble gjennomført onsdag 27.mai.

Stallen Stallen Stallen Stallen Stallen Stallen
Skolehestene koser seg på ferie Skolehestene koser seg på ferie Skolehestene koser seg på ferie Skolehestene koser seg på ferie Skolehestene koser seg på ferie Skolehestene koser seg på ferie